Ristorante Dell’Arte

 

Luxe lunchen in Italiaanse sferen

 

Zeer luxe en betaalbaar lunchen in een mediterraine sfeer in Ristorante dell ‘Arte.

 

Lunchvoorbeeld luxe plate (op één bord geserveerd): vanaf € 12,50 per persoon

 

- Italiaanse salade

 

- Broodje uit de oven met gegrild varkensvlees en saus van het huis

 

- Tortellini alla Roberto

 

Deze lunch is mogelijk voor groepen, reserveren vooraf is noodzakelijk. Bel voor deze lunch 0596-581100.

 

 

Welkom in Ristorante Dell ‘Arte

 

Restaurant Dell ‘Arte in Godlinze is een ongeëvenaard Mediterraans restaurant waar Roberto Santanera voor u kookt. Met veel passie, temperament en verse ingrediënten bereidt hij voor u de meest eerlijke en heerlijke lekkernijen. Vanuit de open keuken worden de gerechten met veel zorg en plezier bereidt.

 

De middeleeuwse en kloosterachtige sfeer van Dell’ Arte draagt bij aan een onvergetelijk avondje uit. Deze sfeer is ook weergegeven op het schilderij “La nostra vita” met de kinderen Santanera in een 15e eeuws tafereel.

 

Het restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend en er is plaats voor circa 60 personen. Op elke andere avond kunnen wij vanaf 12 personen ook voor u koken, maar alleen op reservering. De sfeer in Dell’ Arte leent zich op zaterdag en zondag voor zowel intieme etentjes als ook voor een groot gezelschap.

 

Vanaf 8 personen is het Roberto 1-2-3 menu een aanrader. Om u vast lekker te maken, vindt u alle heerlijke mogelijkheden van de menukaart op deze website. Naast onze vaste kaart, neemt Roberto ook graag uw specifieke wensen en suggesties mee in zijn kookkunst.

 

Voor de heerlijke Mediterrane keuken komt u naar Dell’ Arte in Godlinze!