Informatie

 

Eten in Godlinze is niet alleen eten…

 

Aan Partyzaal Klein Italië vindt u Ristorante Dell ‘Arte. Deze unieke ruimte heeft een kloosterachtig en kerkelijke uitstraling. Dit is mede te danken aan de diverse attributen uit oude kerken.

 

Zo vind u de ingangsdeuren van de St. Jozefkerk uit Den Haag die de doorgang naar Klein Italië bieden. De smeet-ijzeren hekken uit de Mozes en Aronkerk uit Amsterdam geven het karakteristieke gevoel van een echt klooster. Ook een fijne decoratie is de torenspits van de Hypolituskerk uit Delft op een oude stenen muur. Midden in het restaurant is een stenen put omgebouwd tot een sfeervolle open haard wat een zeer intieme sfeer crëeert.

 

Een pronkstuk in het geheel is een pastorietafel die beplakt is met 5620 stuivers ter nagedachtenis aan de oude nationale munteenheid en uiteraard het schilderij van Reinout Krajenbrink dat maar liefst 180 X 360 groot is. Op dit schilderij ziet u de gebroeders en zuster Santanera, Roberto is daarop prominent aanwezig, net als de kunstenaar zelf trouwens.

 

De totstandkoming van ons restaurant

 

Dit restaurant is tot stand gekomen doordat men eerst in het café kwam dineren, het animo werd echter zo groot, dat hier de ruimte niet meer voor was en het op sommige avonden te rumoerig aan de bar was om romantisch te kunnen dineren. Een deel van de feestzaal hebben wij hiervoor afgestaan.

 

Gescheiden door een muur en 2 kerkdeuren van 2.80m hoog uit de St. Jozefkerk in Den Haag, die kunnen functioneren als ingang van het restaurant naar de feestzaal en andersom. Na heel veel verbouwen, is er een prachtig, sfeervol restaurant ontstaan.

 

Men kan hier aan zeer comfortabele tafels en stoelen dineren met uitzicht op de prachtige beeldentuin, dat ’s avonds mooi verlicht is.

 

Openingstijden

 

Ons restaurant is wekelijks geopend op:

 

Vrijdag vanaf 17.00 uur.

Zaterdag vanaf 17.00 uur.

Zondag vanaf 17.00 uur.

 

(andere avonden tevens mogelijk vanaf 12 personen / reservering gewenst: 0596 58 1100)

 

Luxe lunchen in Italiaanse sferen

 

Zeer luxe en betaalbaar lunchen in een mediterraine sfeer in Ristorante dell ‘Arte.

 

Lunchvoorbeeld luxe plate (op één bord geserveerd): vanaf € 12,50 per persoon

 

- Italiaanse salade

- Broodje uit de oven met gegrild varkensvlees en saus van het huis

- Tortellini alla Roberto

 

Deze lunch is mogelijk voor groepen, reserveren vooraf is noodzakelijk. Bel voor deze lunch 0596-581100.